Østers opskrift med rabarber og peberrodsfløde

Lavet af: Thomas Alcayaga

Til person(er)

4

Kan laves på:

2 timer 45min

Kan spises til:

Middagsmad

Ingredienser

  • 1 skive rugbrød
  • 20g smør
  • 1 god stængel rabarber
  • 1 stjerneanis
  • 2 laurbærblade
  • 5 peberkorn
  • 0,5dl hvidvinseddike
  • 0,5dl vand
  • 0,5dl sukker
  • 1dl fløde
  • 15-20g fintrevet peberrod
  • 1,5 tsk grov sennep
  • 1,5 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk honning
  • citronmelisse
Østers opskrift med rabarber og peberrodsfløde

Trin for trin instruktion

Step 1

Rugbrødet rives fint og steges sprødt i smørret.

Step 2

Kom på fedtsugende papir. Klar.

Step 3

Bring eddike, vand og sukker i kog sammen med peberkorn, stjerneanis og laurbærblad. Lad det trække 5 minutter.

Step 4

Skær rabarberen i små tern. Så små som muligt. Kom i en bøtte.

Step 5

Overhæld med syltelagen og lad den trække en time – minimum. Klar.

Step 6

Rør fløden med honning, sennep, peberrod, eddike, salt og peber. Lad den trække minimum 10 minutter til den har sat sig. Klar.

Step 7

Åben dine østers. Løsn og vend dem.

Step 8

Kom en smule rugbrød og syltede rabarber i bunden. Top med fløde og citronmelisse.

Step 9

Server med det samme.

Andre opskrifter

Hummer opskrift

Østers Nugget

Kundeservice

Mandag-Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00

Kontaktinfo

Adresse:
Sønderskovvej 20, Venø, 7600 Struer
E-mail: kontakt@venoeseafood.dk
Telefon: +45 20 22 20 72
CVR nr.: DK-37816922

Betalingsmuligheder

Følg os

0