Østers nugget opskrift

Lavet af: Thomas Alcayaga

Til person(er)

4

Kan laves på:

2 timer 45min

Kalorier:

610

Kan spises til:

Middagsmad

Ingredienser

  • 12 VenØsters. Åbnet og fjernet fra skallen
  • 1,5dl hvedemel
  • 1,5dl øl
  • salt og peber
  • Olie til dybstegning
  • 1,5dl syltelage (0,5dl eddike, 0,5dl, 0,5dl sukker)
  • 1 stjerneanis
  • 5 peberkorn
  • 1 rødløg
  • 1dl mayonnaise
  • 1 bund estragon
  • 1 spsk eddikepulver
  • Rød skovsyre
Østers nuggets opskrifter

Trin for trin instruktion

Step 1

Bring ingredienserne til syltelagen i kog. Kom 1 stjerneanis og 5 peberkorn i.

Step 2

Skær løget i tynde både og kom i den varme lage. Lad det trække minimum en time.

Step 3

Kom estragonen i ovnen ved 100 grader. Bag til det er helt tørret ind. Åben lågen fra tid til anden så fugten kan komme ud. Blend det tørrede estragon med eddikepulver.

Step 4

Åben østersene. Tag dem ud af skallen.

Step 5

Krydr melet med salt og peber. Vend østers heri, tag dem op.

Step 6

Kom øl i melet og pisk til der ikke er flere klumper tilbage. Vend østers heri til de er helt dækkede.

Step 7

Varm olien til 180 grader. Kom østers i og steg til de har fået en lille smule f arve.

Step 8

Tag dem op, læg på fedtsugende papir og drys med salt.

Step 9

Kom dem tilbage i skallerne. (for syns skyld). Sæt en dut mayonnaise. Top med skovsyre og syltede løg. Drys en smule estragoneddikepulver over.

Step 10

Server med det samme!

Andre opskrifter