Østers nugget opskrift

Lavet af: Thomas Alcayaga

Til person(er)

4

Kan laves på:

2 timer 45min

Kalorier:

610

Kan spises til:

Middagsmad

Ingredienser

  • 12 VenØsters. Åbnet og fjernet fra skallen
  • 1,5dl hvedemel
  • 1,5dl øl
  • salt og peber
  • Olie til dybstegning
  • 1,5dl syltelage (0,5dl eddike, 0,5dl, 0,5dl sukker)
  • 1 stjerneanis
  • 5 peberkorn
  • 1 rødløg
  • 1dl mayonnaise
  • 1 bund estragon
  • 1 spsk eddikepulver
  • Rød skovsyre

Trin for trin instruktion

Step 1

Bring ingredienserne til syltelagen i kog. Kom 1 stjerneanis og 5 peberkorn i.

Step 2

Skær løget i tynde både og kom i den varme lage. Lad det trække minimum en time.

Step 3

Kom estragonen i ovnen ved 100 grader. Bag til det er helt tørret ind. Åben lågen fra tid til anden så fugten kan komme ud. Blend det tørrede estragon med eddikepulver.

Step 4

Åben østersene. Tag dem ud af skallen.

Step 5

Krydr melet med salt og peber. Vend østers heri, tag dem op.

Step 6

Kom øl i melet og pisk til der ikke er flere klumper tilbage. Vend østers heri til de er helt dækkede.

Step 7

Varm olien til 180 grader. Kom østers i og steg til de har fået en lille smule f arve.

Step 8

Tag dem op, læg på fedtsugende papir og drys med salt.

Step 9

Kom dem tilbage i skallerne. (for syns skyld). Sæt en dut mayonnaise. Top med skovsyre og syltede løg. Drys en smule estragoneddikepulver over.

Step 10

Server med det samme!

Andre opskrifter

Østers med rabarber og peberrodsfløde

Østers Nugget

Kundeservice

Mandag-Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00

Kontaktinfo

Adresse:
Sønderskovvej 20, Venø, 7600 Struer
E-mail: kontakt@venoeseafood.dk
Telefon: +45 20 22 20 72
CVR nr.: DK-37816922

Betalingsmuligheder

Følg os

0
Kurv