Lavet af: Thomas Alcayaga
4
2 timer 45min
610
Middagsmad
Bring ingredienserne til syltelagen i kog. Kom 1 stjerneanis og 5 peberkorn i.
Skær løget i tynde både og kom i den varme lage. Lad det trække minimum en time.
Kom estragonen i ovnen ved 100 grader. Bag til det er helt tørret ind. Åben lågen fra tid til anden så fugten kan komme ud. Blend det tørrede estragon med eddikepulver.
Åben østersene. Tag dem ud af skallen.
Krydr melet med salt og peber. Vend østers heri, tag dem op.
Kom øl i melet og pisk til der ikke er flere klumper tilbage. Vend østers heri til de er helt dækkede.
Varm olien til 180 grader. Kom østers i og steg til de har fået en lille smule f arve.
Tag dem op, læg på fedtsugende papir og drys med salt.
Kom dem tilbage i skallerne. (for syns skyld). Sæt en dut mayonnaise. Top med skovsyre og syltede løg. Drys en smule estragoneddikepulver over.
Server med det samme!