Skærsøgaard Dons Cuvée Brut 2015 – Dansk Champagne

400.00 Kr.

På lager

Bestilling inden klokken 12 - leveres dagen efter (Mandag-Torsdag)

betalingsmulighederne

Produktinformation

Meget ren duft, knivskarp som en efterårsdag med meget ren, frisk frugt. Går igen i smagen, knivskarp, let cremet og samtidig sprød med lang, frisk frugtagtig eftersmag med eminent syre. Stor vin.

+45 20 22 20 72

Trustpilottt

Beskrivelse

Den danske champagne – Skærsøgaard Dons Cuvée Brut 2015

Står du også og mangler en rigtig god og frisk champagne til at servere til dine gæster? Det kan også være, at du bare vil forkæle dig og kæresten med en hyggelig aften med champagne? Den danske champagne Skærsøgaard Dons Cuvée Brug du kan købe her, er fra 2015, og den har en meget ren og knivskarp duft som en efterårsdag med masser af regn. Den dufter derfor også frugtigt og går generelt godt i smagen. Den er knivskarp, let cremet og samtidig sprød med lang, frisk og frugtig eftersmag. Syren er eminemt.

Den danske champagne i alle selskaber

Den danske champagne er som sagt tør, heraf er den markeret med ”brut”, og derfor går den også godt både i forbindelse med nogle madretter, men også blot til en velkomstdrink, imens maden bliver lavet og serveret. Vinen er ikke sød, hvorfor den foretrækkes til f.eks. forret frem for dessert.

Champagne generelt er en særdeles nydelsesvin, der passer godt ind i festlige selskaber, hvor der er noget at fejrer. Sådan bliver champagnen i hvert fald ofte brugt, og derfor henviser vi til Skærsøgaard Dons Cuvée Brut 2015 til enhver festlig lejlighed, hvor et køligt glas ville ramme et tørt sted.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skærsøgaard Dons Cuvée Brut 2015 – Dansk Champagne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Telefontider

Mandag-Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00

 

Ring i god tid, hvis du vil besøge farmen.

Kontaktinfo

Adresse:
Sønderskovvej 20, Venø, 7600 Struer
E-mail: kontakt@venoeseafood.dk
Telefon: +45 20 22 20 72
CVR nr.: DK-37816922

Betalingsmuligheder

Følg os

0
Kurv