TILBUD UDLØBER

Norske Fladøsters – 12/25/50 stk.

399.00 Kr.1,449.00 Kr.

Ikke på lager

SE ANDRE VARIANTER
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 08:00-15:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

onsdag, 31 maj. -

 torsdag, 1 jun.

delivery-truck

Gratis fragt v/1500

Lag

Dansk webshop

return

Pakket i flamingokasser

  • Levering Dette produkt leveres i køleemballage, der sikrer køletemperatur i minimum 8 timer efter levering hos dig. Vi pakker altid en til to ekstra med, for at sikre at du altid har det lovede antal gode og sunde østers.
delivery-truck

Gratis fragt v/1500

Lag

Dansk webshop

return

Pakket i flamingokasser

NYHED!

Håndsamlede af dykkere i Sandefjord

Den fantastiske Norske Fladøsters fra Venø Seafood fanges i Sandefjord i Norge. Østersarten er kendt som europæisk østers, eller Ostrea Edulis på latin. 

Midt i den smukke natur og de mest rolige omgivelser i Sandefjord fanges de Norske Fladøsters, de lever på 5-6 meters dybde.Vores dykkere fra Sandefjord sejler ud i deres lille båd, og dykker med dykkerflasker ned og samler fladøsters op med hånden én efter én. På den måde skånes havbunden og østersen for skade, og det er yderst bæredygtigt fiskeri og godt for miljøet.

Den Norske Fladøsters er yderst populær, og er karakteristisk på sin flade runde form. Den kan være grønlig og let lilla i farven på skallen fra Sandefjord. Fladøsters er kødfulde og faste i kødet. Smagen er umami, mineralsk og sofistikeret. 

Dette er en østers for dem som vil have den absolut bedste kvalitet, og ikke går på kompromis med kvalitetsråvarer – og samtidig vil støtte bæredygtigt fiskeri, og skåne miljøet. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Norske Fladøsters – 12/25/50 stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *