Limfjordsøsters – 12/25/50 stk.

399.00 Kr.1,449.00 Kr.

(1 kundeanmeldelse)
Ryd

Bestilling inden klokken 12 - leveres dagen efter (Mandag-Torsdag)

betalingsmulighederne

  • Levering Dette produkt leveres i køleemballage, der sikrer køletemperatur i minimum 8 timer efter levering hos dig. Vi pakker altid en til to ekstra med, for at sikre at du altid har det lovede antal gode og sunde østers.
+45 20 22 20 72

Trustpilottt

Bestilling inden klokken 12 - leveres dagen efter (Mandag-Torsdag)

Beskrivelse

Limfjordsøsters er en udsøgt delikatesse

De lækre østers skal nydes friske og delikate, som de er. Det er en særlig nydelse at indtage dem direkte fra deres egen emballage, men du kan også tilberede dem på forskellige måder. Her finder du et delikat udvalg til fornuftige priser.

 

Salg af limfjordsøsters

Limfjordsøsters sælges helt friske fra fjorden, og du kan være sikre på, at de er lige så friske, når du modtager dem.

Bestil det antal friske limfjordsøsters, som du ønsker, og modtag dem fra dag til dag.

Du kan bestille 12, 25 eller 50 stk. Om du skal fejre en særlig mærkedag med din nærmeste, eller om det er til et største gæstebud, så kan du få leveret det ønskede antal.

Østers er en helt særlig spise, som de fleste nok kun serverer ved særlige lejligheder. Gør det, og nyd de friske skaldyr direkte fra Limfjorden. Gerne med et godt glas champagne til.

 

Opskrifter med limfjordsøsters

Under fanen Opskrifter finder du to eksempler på to ret forskellige limfjordsøsters opskrifter. Du kan for eksempel servere dem med rabarber og peberrodsfløde, eller hvad med at tilberede dem som østers nuggets?

Disse to opskrifter er lavet af Thomas Alcayaga, og de er naturligvis lavet med VenØsters. Brug dem, som de er, eller lad dig inspirere til at give opskrifterne et tvist.

 

Limfjordsøsters oprindelse

Limfjordsøstersen er Fanget enten i Nissum eller Løgstør bredning af vores østersfisker, Johannes. Limfjordsøstersenes oprindelige navn er Europæiske Østers, mens artens latinske navn er Ostrea Edulis (Ostrea= østers, Edulis= spiselig).

Denne østersart har altid været berømt for sin særlige intense og faste smag, og er dermed også en meget efterspurgt delikatesse.

Limfjordøsters sælges primært til eksport, men ikke hos Venø Seafood. Vi gør en dyd i at holde vores lækre delikattese inde for landets grænser.

 

Limfjordsøsters er ikke bare Limfjordsøsters

Når østersene kommer på land, bliver de fragtet til Venoesund Fisk og Skaldyr ApS, hvor der bliver kælet ekstra for vores lækre delikatesse.

Østersene kommer ind i anlægget og bliver håndsorteret i 4 forskellige størrelser.

1: 80-105g

2: 105-140g

3: 140-200g

4: 200g +

Herefter bliver østersene sat ned i vores bassiner, hvor de ligger og bliver udsandet og renset i minimum 2 uger.

Østersene bliver i mellemtiden testet for E-coli- og salmonellabakterier, da det typisk er de to bakterier, der kan fremstå i Limfjorden.

 

Historie

Limfjordsøstersen har historie helt tilbage fra stenalderen, hvor man mente at stenalderfolket primært levede af østers. Dette er dog ret usandsynligt, da man skulle spise 500 stk. om dagen

1 anmeldelse af Limfjordsøsters – 12/25/50 stk.

  1. Jørgen

    Lækre østers leveret som aftalt

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kundeservice

Mandag-Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00

Kontaktinfo

Adresse:
Sønderskovvej 20, Venø, 7600 Struer
E-mail: kontakt@venoeseafood.dk
Telefon: +45 20 22 20 72
CVR nr.: DK-37816922

Betalingsmuligheder

Følg os

0
Kurv